En | Fr

iF3 Amsterdam 2016

 iF3 Buy tickets

iF3 Amsterdam will return for the 3rd time to the Netherlands on the 7th of October 2016 with exciting new movies, fresh gear to try on and cold beers!

—–
Op 7 oktober a.s. zal het wintersport virus officieel worden los gelaten tijdens het iF3 – International Freeski Film Festival!
Op het Westergasterrein in Amsterdam vormt de achtergrond voor een avond vol films die je doen verlangen naar de bergen, aangekondigd door de internationale atleten van het witte doek!

Line up:

Twee jaar in de maak en nog voor de grote première in thuisstad Oslo, zal Supervention II van Field Productions exclusief te zien zijn bij iF3. Deze indrukwekkende en inspirerende documentaire biedt je een blik in de wereld van skien en snowboarden: de benodigde wilskracht en motivatie om gevaren, je angsten en blessures te overkomen. Familie en passie voor buiten zijn, door de ogen van de nieuwe generatie en de oude garde. Supervention II neemt je mee! Ski wonder en Red Bull teamrider Jesper Tjäder zal je alles vertellen over zijn rollercoaster trick onder het genot van een heerlijk biertje van brouwerij Troost.

En hou een oogje op deze pagina want die toffe Hero5 camera’s en Karma drone die in de film gebruikt zijn, kan je dankzij GoPro voor het eerst winnen bij iF3!

Maar hier houdt het niet op! In de komende weken kun je via de facebook pagina nog meer gave winter gear winnen.. En natuurlijk is er nog meer op het scherm te zien, check hieronder de volledige line up:

– Field Productions – Supervention II

– PVS Company – Backyards
Aanwezig met de volledige crew!

 

– Perspective Studio’s – Enjoy the Ride (met NL’ers Vincent Renooy en Elias Mitalas)
https://www.facebook.com/perspectivestudiosuk/videos/1215816151775032/

– Inspired Media – Tanner Hall ‘Ring the Alarm’

– Legs of Steel – Locals & Lofoten Squawk
Onder begeleiding van Paddy Graham.

– Walt Wonder Schmidt – Hoe wit voelt
Inpact van een beperking en je ervaring in de sneeuw.

– Poorboyz Productions X Stept Studio’s – Bobby Brown ‘Be Water’.

– Shades of Winter – Between (special preview)

Tijdens en na de films zullen Boehmer en Rob Black die zelf ieder jaar terug te vinden zijn in de sneeuw zorgen voor de juiste beats. Het is non-stop energie met deze twee, neem dat maar aan van onder andere Solar Weekend, GirlsLoveDJs, Super Social en Amsterdam Dance Event!

Click here for Facebook event